Tuesday, 3 May 2011

Bugslock - Penghalau NyamukBUGSLOCK ialah sejenis produk yang berkesan untuk menghalau nyamuk atau serangga dan dihasilkan menggunakan 100% produk aroma wangian semulajadi.
Ianya dipakai sama ada di pergelangan tangan atau kaki dan mengeluarkan bau yang akan membuatkan nyamuk atau serangga tidak berani untuk mendekati kita.

Ianya kecil dan mudah dibawa ke mana-mana juga boleh dipakai pada bila-bila masa.
Tambahan pula ianya selamat digunakan oleh semua peringkat umur dari baby ke orang dewasa kerana diperbuat daripada bahan tanpa toksik dan selamat jika tergigit.
Didatangkan dengan pelbagai pilihan warna yang menarik dan elegen, sesuai dijadikan eksesori atau gelang bagi wanita dan kanak-kanak.

Anggaran setiap Bugslock mampu bertahan sehingga 240 jam.
Miliki "BUGSLOCK" sebagai alternatif bagi menghindarkan keluarga tersayang daripada bahaya nyamuk dan serangga!!!Perhatian
*Bugslock perlu disimpan semula ke dalam bekasnya jika tidak digunakan bagi mengekalkan aroma yang terdapat pada gelang tersebut.

*Jika baby atau kanak-kanak kurang selesa dipakaikan Bugslock di tangan atau kaki mereka, boleh juga di letakkan berhampiran tempat tidur mereka seperti di tilam atau di pin kan di belakang baju agar mereka tak dapat capai.


HARGA - RM15.00/pc , RM23.00/2pcs 
10 pcs RM100.00 + FREE POS EKPRESS

Bahan-bahan
100% Natural Citronella Oil (30% w/w)
Inert (70% w/w)
Net Weight(3g)

No comments:

Post a Comment